BESTÄLLNING

Enligt alkohollagen får vi inte sälja direkt till konsument. Vi berättar gärna om våra ambitioner att ge dig som driver restaurang, servering eller livsmedelsaffär en hög service då det gäller produkter och logistik. Vi vill driva vårt bryggeri utifrån ett perspektiv där Du som kund ska kunna lita på att vi håller en jämn och hög kvalitet genom hela linjen och att det ska vara lättarbetat att jobba med oss.

Waxholm Sommar Ale 
sorters En tydligt humlearomatisk ale. Något brödig i smaken med inslag som påminner om persika, aprikos och päron. Tre humle och generöst torr humlad förstärker den rika humlearomen.
330 ml  •  Alkoholhalt: 5,0 %.
Pris: 19:50 exkl moms

Waxholm Lovart Lager  
Ett ljust medelfylligt lageröl i modern stil. Med sina fyra maltsorter får ölet en härligt solgul färg. Amerikanska humlesorter ger en fruktig citruskaraktär och en distinkt avrundande beska.
330 ml •  Alkoholhalt: 5,4 %.
Pris: 19:50 exkl moms

Waxholm Pale Ale 
Ett komplext humlearomatiskt öl, med inslag av fruktighet, aprikoser och sirapslimpa. Den tydliga beskan har drag av pomerans. Vi använder tre sorters humle och ölet är torrhumlat för att förhöja humlearomen.
330 ml  •  Alkoholhalt: 5,2 %.  
Pris: 19:50 exkl moms 

Waxholm Saison 
Ett ljust medelfylligt öl med stor fruktig smak och tydliga toner av apelsin och röd grapefrukt. Inslag av ljust bröd, kryddighet och en bestämd beska kompletterar smakbilden. Ölet är torrhumlat för att intensifiera den friska humlearomen och smaken.
330 ml • Alkoholhalt: 5,0 %. 
Pris: 19:50 exkl moms

Waxholm India Pale Ale 
En fyllig engelsk IPA. Maltiga toner med inslag av havrekaka, karamell och knäck. Vi använder tre sorters malt och tre sorters humle med en generöst tilltagen bittergiva. Ölet har en nyanserad humlearomatisk smak med tydlig beska.
330 ml  •  Alkoholhalt: 5,4 %.  
Pris: 19:50 exkl moms

Waxholm Premium Lager
Ett ljust medelfylligt öl i klassisk stil. Brödig smak, liten maltsötma med inslag av aprikos och citrus. Klassisk humle ger en mjuk och medelfyllig beska.
500 ml  •  Alkoholhalt: 5,0 %.  
Pris: 24:50 exkl moms

Waxholm Julöl
Ett mörkt underjäst öl. Bryggt på fyra maltsorter för att ge kropp och karaktär samt en krämig skumkrona. Låg sötma för att passa till julbordet.Maltig smak med inslag av mörk sirap, torkad frukt, chokolad och knäckebröd
500 ml  •  Alkoholhalt: 5,7 %.  
Pris: 24:50 exkl moms

Waxholm Winter Warmer 
En varm rödbrun ale i lite starkare stil. Bryggt med kärlek och omsorg i skärgården. Med mjuk maltighet och inslag av rostat kaffe, russin och apelsinchoklad. Balanserad beska med en värmande känsla.
330 ml •  Alkoholhalt:  6,3 %.
Pris: 19:50 exkl moms

KONTAKT
Waxholms Bryggeri AB, Hus 105, Rindöhamn, 185 41 Vaxholm. Org.nr 556387-8379 
E-post: info@waxholmsbryggeri.se  Tel + 46         
FÖLJ OSS
© Copyright Waxholms Bryggeri AB